Game idomus....didele galimibes kovot netik ringe bet ir uzkulsiuose...iseit i gatve....o ten uzlipt i didziulio pastato virsu ir nusokt ar numest ka...zaidimas turi labai daug galimibiu...pvz darai koki veiksma wrestleriu ant liumuzino ir jis susprogsta .... arba paguldai koki wrestleri ant liumuzino ir soki nuo 6auksto..... Zaidimas turi tikrai daug galimibiu....taipat season modas labai idomus......... """""""""Respect is Earned"""""""""
Man tai PS2 sugedo, o dar noretusi keleta zaidimu isbandyt I came here to Save Us... The Best There Was...The Best There is...The Best There Ever Will Be...
Aloyzai as irgi mano kad jame daugiau galimybiu nei bet kuriame kitame wrestling zaidime taciau kai kurios is tu galimybiu yra nesamones ypac kad gali kovoti gatveja kur vazineja masinos arba tai kad sprogineja masinos.
Jo, jau turiu tik va jau parsisiunciau ir beda. Parsisiunciau Here Comes The Pain is Aloyzo megaupload linku, kaip reikia isirasiau kompakta (su Alcohol 120%) ir nepaleidzia jo ant PS2 (Please insert PS1 or PS2 format disc). Jei ka tai kiti geimai eina kur jau turiu parsisiuntes ir isirases. O kur jus siuntet Here Comes The Pain? ¨¯¯¨˜“ª¤♣♣¤ª“˜¨¯¯¨ Stone Cold - That Enough>> pls Rate & Comment :)
http://torrents.to/ Cia pereisi ir rasi viskas gerai pas mane(siaip nelabai dalim megstu siusti tai bent man is torentu geriau) Siaip nemanau kad gailesiesi nes liux zaidas(naujausias kuriame gali eiti seasson mode su scsa, the rock,brock lesnar, goldberg) Siaip gal istorijos gan panasios isskyrus kitame brande kitaip ir dar bisky truksta komentatoriu. P.S. Liux Reikaz irgi ps2 owner
Pasirodo truputy suklydau tai ne paskutinis game su scsa season mode jis dar yra svr 2006 ir kiek zinau zaidimas taip pat neblogas ir dar pliusas kad ten ygarsinta tik kad per trumpus filmukus kur rodo tai jo stunner look horable