Gal gali idet linka kur parsisiusti WM17 muzika su kuria iseina Stone Cold Steve Austin Labai reikia labai vezaq negaliu:) VVVvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvVVVVVVVVV
Per WM17 buvo pagrindinis jo themas, sios temos pirmam poste rasi, jau seniausiai yra. ¨¯¯¨˜“ª¤♣♣¤ª“˜¨¯¯¨ Stone Cold - That Enough>> pls Rate & Comment :)
reikaz nori tau per youtbe idesiu juokinga video kur stone cold sako what? reik?
Added (2008-04-25, 12:48 Pm) --------------------------------------------- reikaz nori tau per youtbe idesiu juokinga video kur stone cold sako what? reik?
As kazka padejau +rec Jeigu neturi ka weikt?klausk manes :D
Added (2008-04-26, 1:31 Pm) --------------------------------------------- ReiKaz gal gali idet animaciju kaip ir pas tave apacioj gali idet wwe animaciju??? nes man lb reikia bet as tavo animacijos nekopynsiu
Added (2008-04-26, 1:43 Pm) --------------------------------------------- geras prisiziurejau per youtube stone coldir dvd tj man jis nerealiai patinka!!! tik gaila kad jo komanda per survivor series kiso...
Message edited by zzpikas - Šeštadienis, 2008-04-26, 21:44
Geras What? . O mano Stone Cold gifa gali paprastai uzsisaugot desiniu peles kl. O kitu animaciju nezinau ir neieskau, nes man be sito nereikia jokio, jei reikia galiu pats pasidaryt. ¨¯¯¨˜“ª¤♣♣¤ª“˜¨¯¯¨ Stone Cold - That Enough>> pls Rate & Comment :)
Cia svarbiausias klausimas . Jis patinka visas koks yra, jo elgesys, netgi eisena stovesina ir judesiai. Bei koks jis pochuistas (sorry uz necenzura), as noreciau but toks kaip jis. ¨¯¯¨˜“ª¤♣♣¤ª“˜¨¯¯¨ Stone Cold - That Enough>> pls Rate & Comment :)
as ir noreciau kazkada stone cold sake: Austin 3:16 says i just whooped your ass arba Austin 3:16 says i just pissed my pants oj kaip pradejau zvengt arba dar video what???irgi zvengiau xD
Message edited by zzpikas - Sekmadienis, 2008-04-27, 22:25