RKetvirtadienis, 2024-04-25, 19:22

| RSS
World Wrestling
Main | | My profile | Log out
Navigator

English Forum


Lithuania Forum


Mods/Caws


Downloads


Section categories
Shows [7]
PPV's [0]
News [28]
Game Releases [5]
Results [18]
Previews [19]
Statistics

Išviso Naršo: 1
Svečiu: 1
Naudotojų: 0
Main » 2008 » Gruodis » 12 » Wrestlingo Naujienos 2008-12-11/12
Wrestlingo Naujienos 2008-12-11/12
16:44
1. TNA ruosiasi turninti Matt Morgan i Heel. Nes face jis reitingu jau neistempia. Taip par jis prades fuedint su Abbys.

2. Batista pradejo reniruotis MMA. Batista yra labai didleis MMA fanas dad jis labai dziaugesi pradejas treniruotis MMA, bet iseit is WWE tikrai nezada.

3. John Cena labai stipriai kelia RAW reitingus. Anksciau WWE ziuredavo 4.57 milionai zmoniu, o kai Cena sugryzo jau RAW pradejo ziuret 4.73 milionai zmoniu. Taip pat reitingai padidejo 13,82 procentais.

4. Ted Diabasi filmavosi filme The Marine 2 kuris ruosiames isleisti 2009 metais. McMahonas pareiske, kad praeitas filmas The Marine buvo daugiausiai pelno gaves filmas WWE nuo tada kai jis pasirode.

5. Smackdown wrestleris Ryan Braddock greitai keis gimika i pati Elvi Pressly :D Jis pareiske, kad tokio gimiko seniai norejo ir mano, kad jis jam pilnai pasiruoses.

6. Sios savaites ECW retingas 1.3

7. Hade Vansen naujaji WWE wrestleri mes galesime pamatyti jau siandien per Smackdown show.

8. Kurt Angle pareiskia,  kad jis visiskai nejuokauja apie sugryzima i WWE jis pareiske, kad tikrai gales grysti i WWE jei pats to nores.

9. Edge kalbejo apie Christian Cage ir Vicki stai :

Apie CC : Edge understands if he re-signs with TNA, but wants him to come to the WWE. "He has to do what's best for him," Edge said in an interview. "If it's being down there (TNA), than that's what he's got to do. But if it's being up here with us, I'd prefer that. It'd be great."

Apie Vicki : "Like I did with the whole Vickie thing, it's like, 'You cool with this Vickie?' She said, 'Yeah.' I said, 'All right, that's cool.' She said Eddie would get a kick out of it, I was like, 'Sure, yeah, all right.'"

10. Bobby Lashley buves WWE wrestleris pasirodys MMA show jau rytoi.

11. Visi WWE wrestleriai po show smagiai atsvente savo apdovanojimus. Ypac laimingas buvo Chris Jericho.

12. Buvo paklausta Matt Hardy ar jis siuo metu pavydi savo broliui ? Stai Matt atsakymas :
"I'm thrilled for my brother and he is always equally thrilled with any positive movement in my career. Neither of us have a jealous bone in our bodies toward each other. When one seems to be doing better it inspires the other to work even harder!"



Category: News | Views: 1457 | Added by: nZn | Rating: 4.0/1 |
Total comments: 3
3 Kirillovs  
0
Снова зимаа.... настроение нето у меня. smile

2 nZn  
0
Visada prasom smile

1 ReiKaz  
0
Hm, ka tas Kurtas daro, kai tik perejo i TNA tai apie Vinca ir WWE per interviu nekokius zodelius sake, o dabar jau net ir gryzimas "gresia". Tai ka Chirtian ir Angle back to WWE.
O labiausiai tai dziugu del Bobby Lashley, visada jis man patiko, tai tik dar labiau prades mane dominti MMA.. Kovos butinai nepraleisiu smile
P.S. thanx Impact uz naujienas.

Name *:
Email *:
Code *:
Registration

Registration Eng Forum

Registration LT Forum

Poll
What's the most like?
Total Votes: 1891
Adverts

Copyright Aloyzas & ReiKaz © 2024

Free web hostinguCoz