RKetvirtadienis, 2024-03-28, 17:12

| RSS
World Wrestling
Main | Linkin park - Forumas | My profile | Log out
[ Private messages() · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]

              

             


  • Page 1 of 1
  • 1
Forumas » »Other » Off Topic » Linkin park (Rasyki)
Linkin park
ViliusDate: Ketvirtadienis, 2008-04-10, 08:33 | Message # 1
WW Alumni
Group: User'is
Messages: 556
Reputation: 6
Status: Neprisijungęs
Ka manot apie sita grupe man tai asmeniskai ji geriausia labiausiai patinka o jums?:) wink

VVVvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvVVVVVVVVV
 
ReiKazDate: Ketvirtadienis, 2008-04-10, 09:13 | Message # 2
WW Hall of Fame
Group: Administratorius
Messages: 1144
Reputation: 37
Status: Neprisijungęs
Seniau ziauriai patiko, dabar patinka tik senesni gabalai. Jie nerealus, o dabartiniai gabalai tai slamsto kruvos, nauju neklausau. Klausau Meteora (2003 m.) ir senesniu albumu gabalus.
Beveik visi seni LP gabalai labai patinka, labiausiai In The End, One Step Closer, Faith. Oseip esu repo zmogus, bet irgi LP ziauriai zjbs .


¨¯¯¨˜“ª¤♣♣¤ª“˜¨¯¯¨
Stone Cold - That Enough>> pls Rate & Comment :)

 
ViliusDate: Ketvirtadienis, 2008-04-10, 13:44 | Message # 3
WW Alumni
Group: User'is
Messages: 556
Reputation: 6
Status: Neprisijungęs
Man ir patinka LP labiausiai is visu grupiu o lietuviu grupes man nepatinka tik buna dainu kuriu kartais paklausau o sio metu lituvisku isvis neklausau tik Linkin park Dainos In the end PAPERCUT FAINT Ir daug kitu smile

VVVvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvVVVVVVVVV
 
ReiKazDate: Šeštadienis, 2008-05-03, 17:17 | Message # 4
WW Hall of Fame
Group: Administratorius
Messages: 1144
Reputation: 37
Status: Neprisijungęs
Ta proga jei kam reiktu LP albumu.

Linkin Park - Meteora

LP - Meteora (53mb) - Rapidshare

slaptazodis:uppbydtoknockout
__________

Linkin Park - Piano Instrumentals

LP - Piano Instrumentals (42mb) - Rapidshare
__________

Linkin Park - Minutes to Midnight

LP - Minutes to Midnight (56mb) - Rapidshare


¨¯¯¨˜“ª¤♣♣¤ª“˜¨¯¯¨
Stone Cold - That Enough>> pls Rate & Comment :)

 
ViliusDate: Šeštadienis, 2008-05-03, 18:35 | Message # 5
WW Alumni
Group: User'is
Messages: 556
Reputation: 6
Status: Neprisijungęs
O labai aciu reikejo jiu Labai juos megstu.Zinot kad atvazioja jie i lietuva gal kas eis?Mane nuves jei paskutinio trimestro pazimiai bus ne mazesni uz 7 .Bet lieva tik dabar pasake kai liko mokytis tik Menesys ir dar dienu jau ira 5-6 trimestre mano gaunas .Reikes man susiimti nes nenuves:) biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

VVVvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvVVVVVVVVV
 
ReiKazDate: Šeštadienis, 2008-05-03, 18:56 | Message # 6
WW Hall of Fame
Group: Administratorius
Messages: 1144
Reputation: 37
Status: Neprisijungęs
sunkoka tau, o as labai rimtai galvoju varyt, tokia grupe, toks koncertas! Blemba LP Lietuvoje!!! Gyvenime nei menkiausios minties nebuvo kad LP atvyks i LT. Negaila man nei tu 100lt del tokio koncerto, mirsiu, zudysiu bet ten pateksiu biggrin kolkas bandysiu susisaudyt bilietus is vyr. puskes, bus paprasciau ir kolkas pigiau, o jei nepavyks tai nesvarbu, butinai as ten turiu nueiti. Niekad i jokius uzsienieciu koncertus nevariau ir taip nenorejau kaip dabar pasiryzes patekti i LP! Linkin Park yra kazkas nerealaus! Ir as ten butinai nueisiu - thats the bottom line, because Stone Cold said so!!!!!

¨¯¯¨˜“ª¤♣♣¤ª“˜¨¯¯¨
Stone Cold - That Enough>> pls Rate & Comment :)

 
ViliusDate: Trečiadienis, 2008-05-14, 23:11 | Message # 7
WW Alumni
Group: User'is
Messages: 556
Reputation: 6
Status: Neprisijungęs
As vistiek nueisiu ten kad ir maza pazymi gausiu mano mama vistiek man duos ant bileto nes tikrai Linkin park i lietuva atvazioja as net nesitikejau kad tai kadanors bus as irgi ten pateksiu gausiu bileta ir man nerupi labai labai noriu i sita koncerta megstamiausia juk mano grupe

Added (2008-05-03, 11:18 Am)
---------------------------------------------
O koks tau ReiKaz atlikejas labiausiai patinka man tai ROB ir MIKE o tau?

Added (2008-05-06, 1:23 Pm)
---------------------------------------------
ReiKaz noriu paklausti labai reikia:
Kodel kai jiungiu parsisiusta Linkin Park koncerta man jis eina bet muzika negroja ir klipai tas pats as cia biski nesuprantu vakar viskas ejo dabar ne kodel?O raw kovos ir dainos tai eina.Labai reikia padek jei gali sad

Added (2008-05-14, 2:46 Pm)
---------------------------------------------
Jei kam labai patinka LINKIN PARK uzeikit cia


  • www.linkintheory.lt

    Added (2008-05-14, 2:52 Pm)
    ---------------------------------------------

    http://linkintheory.lt/download/leech?cat=muzika&file=SoHo.zip

    Linkin park gyvai SoHo parduotuvėje:

    pasirodė slapto išskirtinio pasirodymo Apple parduotuvėje garso įrašai. Nors buvo tikėtasi vaizdo įrašų, atrodo jų taip ir nebus.

    Dainų sąrašas:
    01. Wake
    02. Given Up
    03. Shadow Of The Day
    04. My December (Piano versija)
    05. In Pieces

    Added (2008-05-14, 2:52 Pm)
    ---------------------------------------------
    Reikia dar albumu kokiu parasykit imesiu

    Added (2008-05-14, 3:02 Pm)
    ---------------------------------------------
    Cia apie LINKIN PARK GRUPE

    Visiems patinka laimingos istorijos
    [img]http://linkintheory.lt/index2.php?option=com_datsogallery&func=wmark&mid=190[/img]

    [It starts with one...]

    Pirmoji mintis įkurti grupę vėliau pasivadinusią „Linkin Park“ kilo dviems aukštosios mokyklos draugams, Mike Shinoda ir Brad Delson. Dviems jaunuoliams kurie svajojo apie grupę nesilaikančią to meto kategorijų, maišančią kelis vaikinams patinkančius muzikos stilius taip kaip dar niekas nėra girdėjęs. Mike buvo klasiškai ištreniruotas muzikantas kuris žinias sėmėsi Pietų Kalifornijos hip-hop scenose, tuo metu Brad godžiai mokėsi gitaros meno ir pavyzdį ėmė iš grupių Guns ‘N’ Roses ir the Deftones. Abu vaikinai nusprendė kartu įkurti grupę kuri grotų kelis jiems patinkančius muzikos stilius vienu metu. Grupė pasivadino „Xero“.

    [I’m with you...]

    „Xero“ susiformavo 1996m. Tais pačiais metais kai abu jaunuoliai baigė „Agoros“ aukštąją mokyklą. Jie priėmė naują narį – būgnininką Rob Bourdon, kuris anksčiau, kol dar mokėsi universitete, kartu su Brad grojo grupėje „Relative Degree“. Po baigimo Mike nusprendė toliau studijuoti Pasadenoje, Kalifornijos menų koledže dizainą, kur ir susipažino su Joseph Hahn siekusiu tapti iliustratoriumi, bei besipraktikuojančio DJ. Mike pasiūlė Joe prisijungti prie grupės. Joe apsisprendimas buvo puikus žingsnis grupei. Jam atėjus grupė labai atsinaujino. Pagerėjo muzikos kokybė. Tuo tarpu Brad buvo priimtas į „UCLA“ (University of California, Los Angeles) ir apsigyveno viename kambaryje kartu su bosistu Dave Farrell. Farrell vėliau taip pat buvo įrašytas į „Xero“ narių sąrašus.
    „Xero“ įrašė keturių dainų pavyzdinę kasetę 1997m. su dar vienu pažįstamu Mark Wakefield. Grupėje jis buvo vokalistas. Kasetė buvo paplatinta į viešumą 1997m. Po draugams padarytų mažų pasirodymų, vaikinai nusprendė sudalyvauti „System of the Down“ pasirodyme Los Angelo klube „The Whisky“. Vieni „Zomba music“ viršininkai buvo tame koncerte ir pasiūlė grupei bendradarbiavimą ir tuo pačiu šlovę. Vaikinai suprato, kad jie yra kažkuo ypatingi ir nusprendė savo karjera ir biznį sieti su muzika. Nepaisant jų pastangų kitus tris metus, „Xero“ buvo nustumti į šalį visų vyresniųjų šio biznio žinovų. Kažkas buvo prarasta.

    [Now I find myself in question...]

    Taigi grupė padarė sunkų nuosprendį. Wakefield buvo išmestas iš grupės ir vaikinai nusiuntė prašymą paieškoti „Zomba music“ vokalistų ieškančių grupės. „Zombos“ VP Jeff Blue, išgirdo apie dedantį viltis surasti grupę, Phoenix draugą. Jis buvo vardu Chester Bennington. Jeff Blue sužinojęs apie tai paskambino Chester.
    Chester skambučio iš Blue sulaukė per vakarėlį – staigmeną 23-čio gimtadienio proga 1999m. Jeff pranešė apie grupę iš Los Andželo ieškančią vokalisto. Kitą dieną jis parsisiuntė dvi „Xero“ dainas. Vieną su vokalistu Mark Wakefield, o kitą tik instrumentinę. Beklausydamas muzikos, Chester pamanė, jog grupė tikrai nuostabi ir parašė kelių savo sukurtų dainų junginį. Nuėjo į vietinę įrašų studiją, ir įrašė dainos žodžius ir po trijų dienų jo kasetė pasirodė. Tik ją gavęs Chester nusiuntė Jeff. Po dviejų dienų Bennington stovėjo „“Hollywood‘e“ tarp „Xero“ vokalistų atrankos dalyvių. Jis buvo toks įspūdingas, kad vienas dalyvis net nepanoro su juo lenktyniauti ir išėjo iš atrankos joje net nesudalyvavęs. Chester buvo priimtas į grupę. Po Chester Bennington prisijungimo grupė savo noru persivadino „Hybrid Theory“ ir pradėjo kurti toliau. Netrukus buvo įrašytas šešių dainų EP (Extended play), pavadinimu „Hybrid Theory EP“.

    [I can’t wait to see tomorrow...]

    Grupė pasinaudojo internetinėmis paslaugomis ir patys paplatino savo muziką po įvairius forumus, chatus. Fanų prisirinko ir vis daugėjo maždaug per mėnesį laiko ir grupė pradėjo rimtai suktis internete. Neužilgo jie pradėjo koncertuoti gatvėse, kad prisirinktų kuo daugiau fanų klausančių jų muzikos gyvai. Apie tūkstantis „Hybrid Theory EP“ kopijų buvo išdalinta gerbėjams ir paprašyta paplatinti.

    [It doesn’t even matter how hard you try...]

    Vėliau grupė įrašė albumą iš devynių demonstracinių versijų ir paplatino po įvairias įrašų firmas kurios kontaktavo su „Zomba“. Nors demonstracinės versijos susilaukė nemažai dėmesio, bet grupė teigiamo pripažinimo nesulaukė. Sulaukė tik daug kandžių replikų. Daugeliui grupių, dažniausiai tai būna laikas kai tenka instrumentus padėti į šalį ir tiesiog tikėtis geresnių laikų. Bet „Hybrid Theory“ nestovėjo vietoje, o žengė pirmyn, užsispyrė būti nenugalėtais ir, nepaisant nepripažinimo, pabandė viską dar kartą.

    [Why I never walked away...]

    Ačiū Dievui grupė turėjo dar vieną žmogų kuris jais tikėjo: Jeff Blue. Blue paliko „Zomba“ ir perėjo dirbti į „Warner Bros Records“ 2000m. Po tvirto apsisprendimo, gavę legalų leidimą iš kitos grupės susidomėjusios jų pavadinimu, grupė naujai persivadino į „Linkin Park“ ir buvo įrašyta į „Warner Bros Records“ 2000m. ir Blue tapo jų padėjėju. Grupė atkakliai siekė savo tikslo.

    Added (2008-05-14, 3:03 Pm)
    ---------------------------------------------
    Viskas netilpo sio pasakojimo tai uzteks kiek parasiau

    Added (2008-05-14, 3:07 Pm)
    ---------------------------------------------
    Chester Charles Bennigton

    [img]http://linkintheory.lt/index2.php?option=com_datsogallery&func=wmark&mid=1393[/img]

    Gimimo data: 1976 03 20
    Ūgis: 178 cm
    Zodiako ženklas: žuvys
    Gimimo vieta: Fyniksas, Arizona. Dabar gyvena Los Anždele, Kalifornijoje.
    Nikai: Chazy Chaz, Chaz, The Chemist, Chester The Molester
    Instrumentai: vokalas, gitara (labai retai)
    Šeimyninė padėtis: Vedęs Talindą (anksčiau buvo vedęs Samanthą (1996 10 31) ), turi 2 sūnus Draven Sebastian (2002 balandžio 19) ir Tyler Lee (2006 kovo 16) ir vieną įsūnį vardu Jaime (1996) taip pat turi vyresnįjį brolį Brianą ir dvi pusseseres.
    Išsilavinimas: Greenway aukštoji mokykla, tada perėjo į Vašingtono aukštąją mokyklą ir gavo diplomą 1994 metais
    Ūgis: 178 cm
    Zodiako ženklas: žuvys
    Pravardės: Chazy Chaz, Chaz, The Chemist, Chester The Molester

    Jaunystė
    Chesterio svarbiausias dalykas gyvenime yra muzika, kurią jis pradėjo būdamas 13 metų. Nepatenkintas savo balsu jis dainuodavo tol, kol visiškai išsekdavo. Jis dainuodavo visame name, svajodamas, kad jis yra penktasis Depeche Mode narys. Jo pirmasis instrumentas buvo pianinas.
    Kai jam buvo 10-14 metų, Chesteris mėgaudavosi hip hopo stiliumi (klausė panašias grupes kaip Sugarhill Gang ir Slick Rick). Chesteris sakydavo, kad grupė Stone Temple Pilots turėjo didžiausią įtaką jo karjeroje. Jis pirmą kartą pamatė juos, kai buvo keturiolikmetis. Dėl jo brolio (kuris yra 13 metų vyresnis), Chesteris buvo įtakojamas tokių grupių kaip Loverboy, Foreigner ir Rush. Pirmasis albumas, kuris padarė Chesteriui įspūdį buvo Misfits.
    Chesteris turėjo porą draugų, kurie nusižudė, kai jis dar augo. "Aš taip pat praradau draugą per tragišką atsitikimą su riedlente. Jis lėkė su riedlente žemyn nuo šios mažos kalvos, užvažiavo ant akmnens ir griūdamas susitrenkė galvą, ir tai buvo viskas. Tai gali atsitikti tau milijonus kartų, kai tu esi vaikas, tu krenti ir susitrenki savo galvą ir tai gali būti paskutinė tavo gyvenimo akimirka."
    Gyvenimas prieš Linkin Park
    Prieš ateidamas į grupę Linkin Park, Chester‘is buvo vokalistu grupėje Grey Daze. Chesteris buvo visada susirūpinęs, nes kai jis vienas rašydavo tekstus dainoms, visi kiti grupės nariai pasiimdavo šlovę. Jis paliko Grey Daze 1998 metais, bet vis dar troško rasti kitą grupę, kurioje galėtų dainuoti. Tada Jeff'as Blue, Los Andželo A&R Zomba Music kompanijos viceprezidentas pasiūlė Chester'iui tapti grupės Xero vokalistu. Bennington'as išėjo iš darbo ir kartu su šeimą išsikėlė į Kaliforniją. Tai buvo vienas iš rizikingiausių jo žingsnių, nes grupė turėjo daug kandidatų. Vis dėlto išgirdę Chester'io įrašus, jie iš karto jį priiėmė į grupę. Tada grupė pasivadino Hybrid Theory, o vėliau pakeitė pavadinimą į Linkin Park.

    Asmeninis gyvenimas
    Talinda BennigtonBennington'as susituokė su pirmąją žmoną Samanta 1996 metais, gruodžio 31-ą. Jie susilaukė vaiko, jo vardas Draven Sebastian, jis gimė 2002-ais metais, balandžio 19-ą. Vėliau blogėjant tarpusavio santykiams, jie išsiskyrė 2005-aisiais. Po skyrybų Chester'is susituokė su Talinda Bentley 2005-ųjų gruodžio 31-ą dieną.

    * Talinda gimė 1977 metais
    * 2006 kovo 16 pagimdė Chesteriui sūnų vardu Tyler Lee.
    * Turi 10 metų ne biologinį Chesterio sūnų, bet Chesteris jį laiko savo sūnum.
    * Pozavo 2 koledžo merginų Playboy numeriam (2000 pavasario ir 2002 pavasario)
    * Talinda mokėsi Kalifornijos Technologijos koledže.
    * Talindą Chester'is sutiko vakarėlyje.

    Tatuiruotės
    Chester'is yra išsitatuiravęs visą savo kūną. Kiekviena tatuiruotė kažką reiškia. Jis yra Club Tatto bendrasavininkas. Šis klubas yra patekęs į daugelį žurnalų ir pasirodęs keletoje meno pasirodymų Niujorke.

    Added (2008-05-14, 3:10 Pm)
    ---------------------------------------------
    Michael Kenji Shinoda

    [img]www.linkintheory.lt/index2.php?option=com_datsogallery&func=wmark&mid=183[/img]

    Michael Kenji Shinoda
    Mike ShinodaGimimo data: 1977 02 11
    Gimimo vieta: Los Andželo priemiestis Agoura Hills, Kalifornija. Dabar gyvena Los Adžele
    Šeimyninė padėtis: vedęs Anną, turi jaunesnį brolį Džeisoną.
    Išsilavinimas: Agoura aukštoji mokykla. Gavo bakalauro diplomą už iliustravimą 1998 metais Pasadenos menų koledže.
    Ūgis: 182 cm
    Zodiako ženklas: vandenis
    Instrumentai: MC, vokalas, beatai ir semplai.
    Pravardės: The Glue, Shinizzle, Spike Minoda, Mikey Spike Minoda
    Asmeninis gyvenimas

    Aukštojoje mokykloje atsiskleidė jo pirmieji sugebėjimai muzikos srityje, jis pirmą kartą surengė koncertą kartu su Anthrax ir Public Enemy. Po to Shinoda pradėjo lankyti pianino pamokas, studijuoti klasikinias pianino technikas, o vėliau perėjo prie repo ir hip-hopo. Tai buvo laikotarpis, kai jis savo repertuare pradėjo groti gitara ir, galiausiai, pradėjo repuoti.
    Po paauglystės Mike Shinoda repuoti skatino jo draugas Brad‘as Delson‘as, su kuriuo Mike pradėjo įrašinėti dainas laikinoje studijoje įrengtoje jo rūsyje. Shinoda baigė Agoura aukštąją mokyklą su Linkin Park gitaristu Brad Delson, o gale mokslų jie susipažino su bugnininku Rob Bourdon, kuris greitai įsijungė į jų muzikinį gyvenimą. Visi trys jie sukūrė gupę Xero ir pradėjo rimtai žiurėti į galimybę iškilti.

    Po aukštosios Mike‘as įstojo į meno koledžą studijuoti grafikos meno ir iliustracijos. Ten jis ir susipažino su DJ ir turntablist‘u Joseph Hahn, kuris buvo pažistamas su Pheonix, kuris mokinosi tam pačiam koledže kaip ir Brad Delson. Abu jie greitai prisijungė prie grupės Xero. Shinoda pabaigė koledžą, kuris jam užtikrino grafikos stilisto darbą. Kaip grafikos stilistas kartu su Joseph jie ėmėsi Linkin Park meno projekto ir netgi sukūrė albumo viršelį grupės Styles of Beyond debiutiniam albumui Fold. Vėliau tais metais jis jau buvo pasirengęs parodyti savo darbus žmonėms. Pirmoji Mike paroda įvyko „Gallery 1988“ galerijoje, Los Andžele.

    inkin Park
    Prie Shinodos grupės (tuo metu dar Hybrid Theory) prisijungė antrasis vokalistas Chester Bennington, kuris pakeitė Mark Wakefield. Legaliai jų pirmasis, šešių dainų albumas galėjo būti išleistas tik pakeitus pavadinimą, taigi Shinoda ir kiti grupės nariai sugalvojo pasivadinti Lincoln Park, tačiau šis vardas jau egzistavo lincolnpark.com, taigi grupė iškart sugalvojo naują pavadinimą Linkin Park.

    1999-aisiais, Linkin Park toliau populiarėjo Los Andželo klubuose. Tas populiarumo augimas užtikrino jiems kontraktą su įrašų studija. Grupės nariai buvo susikoncentravę į muziką, taigi ir Shinoda koledžo baigiamuosius egzaminus laikė savo talentu bei tikėdamas sėkme. Tačiau, kad ir kaip susikonsentravę, metų gale grupė nepasiekė to, ko norėjo. Tik pasiekus tam tikrus reikalavimus Warner Bros. Records pagaliau priėmė Linkin Park į savo ilgą grupių sarašą. Pirmieji Linkin Park vaisiai pasirodė 2000 metų rudenį pavadinimu Hybrid Theory. Viršelis sukurtas pačio Mike Shinoda, o pats albumas ilgai netrukus pasiekė nu-metal viršunę.
    Jau iš pat pradžių Shinoda dalyvavo visuose jų albumų įrašinėjimuose ne tik kaip dainininkas, bet ir kaip prodiuseris, taip pat Mike domėjosi elektronine muzika. 2002 metais pasirode Hybrid Theory suremiksuotas albumas Reanimation. Toliau sekė Meteora išleistas 2003 metais. Po to Shinoda ir toliau dirbo kaip ir dainininkas ir prodiuseris.
    Vėliau Linkin Park išleido albumą kartu su reperiu Jay-Z pavadinimu Collision Course 2004 metais. Tai taip pat buvo suremiksuotos dainos tik šį kartą ne tik Linkin Park, bet kartu ir Jay-Z. Linkin Park taip pat yra padarę projektą kartu su X-Ecutioners.
    Paskutinis Linkin park albumas išleistas 2007 metų gegužės 15 dieną, kuris buvo pavadintas Minutes To Midnight. Šiame albume Mike atlieka solo dainoje “In Between” kaip Chesteris,o ne repuoja. Taip pat jis dainuoja dainą “No Roads Left”, tai pirmosios jo dainos atliktos jam neįprastu žanru.

    Added (2008-05-14, 3:11 Pm)
    ---------------------------------------------
    Kolkas tiek apie juos gal kada apie kitus parasysiu.Ivertinkit mano darba


    VVVvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvVVVVVVVVV
 
hardy_boyzzDate: Antradienis, 2008-06-10, 23:47 | Message # 8
Jobberis
Group: User'is
Messages: 30
Reputation: 2
Status: Neprisijungęs
kas ejo i siandienos koncerta?kazkas extremaliai nerealaus...ziauriai patiko
 
ViliusDate: Trečiadienis, 2008-06-11, 20:20 | Message # 9
WW Alumni
Group: User'is
Messages: 556
Reputation: 6
Status: Neprisijungęs
Man nekaip neisejo i ji patekt gal zinot kasnors kur pati koncerta parsisiusti galima kur buvo Lietuvoj vakar?Man reikia jo

VVVvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvVVVVVVVVV
 
AloyzaswweDate: Trečiadienis, 2008-06-11, 22:40 | Message # 10
Admin
Group: Administratorius
Messages: 1115
Reputation: 32
Status: Neprisijungęs
ReiKaz, tu kartais ne merga na neisizeisk as gal ir suklidau nes tu parasei vyr. puskes tai taip supratau kad tu turi vyra na nezinau gal klaidingai supratau kad ir butum merga mano geram nuomone i tave nepasikeis.na tikriausiai suklidau



"""""""""Respect is Earned"""""""""
 
ViliusDate: Trečiadienis, 2008-06-11, 22:43 | Message # 11
WW Alumni
Group: User'is
Messages: 556
Reputation: 6
Status: Neprisijungęs
Geras klausymas cia WorldWrestling bet man irgi idomu Nu tai kaip ReiKaz?

VVVvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvVVVVVVVVV
 
AloyzaswweDate: Ketvirtadienis, 2008-06-12, 06:50 | Message # 12
Admin
Group: Administratorius
Messages: 1115
Reputation: 32
Status: Neprisijungęs
man atrodo kad suklidau jis tikriausiai rase kad puseseres viro



"""""""""Respect is Earned"""""""""
 
ViliusDate: Ketvirtadienis, 2008-06-12, 12:02 | Message # 13
WW Alumni
Group: User'is
Messages: 556
Reputation: 6
Status: Neprisijungęs
Va uzeikit ci bus biski notrauku ir viena daina nufilmuota man tai labai gera JI BUVO paziurekitt va:http://whatson.delfi.lt/news/music/article.php?id=17346145

VVVvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvVVVVVVVVV
 
ReiKazDate: Ketvirtadienis, 2008-06-12, 21:34 | Message # 14
WW Hall of Fame
Group: Administratorius
Messages: 1144
Reputation: 37
Status: Neprisijungęs
Karoce bajaristai biggrin rasydamas vyr. puske tai turejau omenyje vyresne pusesere.

¨¯¯¨˜“ª¤♣♣¤ª“˜¨¯¯¨
Stone Cold - That Enough>> pls Rate & Comment :)

 
AloyzaswweDate: Šeštadienis, 2008-06-14, 12:16 | Message # 15
Admin
Group: Administratorius
Messages: 1115
Reputation: 32
Status: Neprisijungęs
netaip supratau



"""""""""Respect is Earned"""""""""
 
Forumas » »Other » Off Topic » Linkin park (Rasyki)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright Aloyzas & ReiKaz © 2024

Free web hostinguCoz